Heb je vragen?

Ik heb een aanvraagformulier ingevuld hoe lang duurt het voordat ik iets hoor?

U ontvangt binnen 24 uur een factuur van ons met een betaallink. Zodra wij de betaling ontvangen hebben zal onze coach contact met u opnemen voor het maken van de eerste online afspraak en krijgt u de inlog voor Jobsearch en de testen. U kunt dus binnen 48 uur starten indien gewenst.

Wie gaat de coaching verzorgen?

De coaching wordt verzorgt door een van de loopbaancoaches van CareerSolution. Alle coaches zijn senior coach hebben een ruime ervaring in het coachen van (hoog opgeleide) outplacementkandidaten. Verder hebben alle coaches een achtergrond in HR zodat zij de arbeidsmarkt goed kennen en zijn zij gecertificeerd bij een van de branche verengingen.

Krijg ik een vaste coach?

Ja u krijgt een vaste coach die als vast aanspreekpunt zal gelden tijdens

Kunt u een resultaat garantie geven?

Omdat het vinden van een passende baan van veel omstandigheden afhankelijk is waar wij als bureau geen invloed hebben kunnen wij helaas geen resultaat garantie geven. Wel weten we dat de resultaten van onze dienstverlening zeer hoopgevend zijn: Meer dan 80% van onze outplacementkandidaten vind binnen de afgesproken termijn een nieuwe passende functie.

Wat is het verschil tussen het online outplacement traject en een regulier traject?

Het online outplacement traject verloopt geheel digitaal terwijl bij een regulier outplacement traject er fysieke afspraken zijn op het kantoor van het outplacement bureau. Verder zijn de kosten beduidend lager dan bij een regulier outplacement traject waarbij de kosten tussen de 3.500 en 5.000 euro bedragen.

Kan ik het traject verlengen als ik dat zou willen na afloop?

Ja dat is mogelijk. U kunt daarover afspraken maken met uw loopbaancoach.

Wij beantwoorden met genoegen al uw vragen en/of suggesties.

 

Je kan ons ook bereiken via het contactformulier, Kies het onderwerp van je verzoek zodat we een van onze experts kunnen inschakelen om je vraag snel te beantwoorden.